Hvem trenger en penisforstørrelse?

Det kan virke latterlig at noen begynner å tenke på å ha en penisforstørrelse. Men mange menn lider virkelig av å ha en liten penis. Så man skal ikke forakte de som ønsker en større penis.

Det er egentlig bare en måte å forstørre eller forlenge penis permanent, og det er gjennom kirurgi. En slik operasjon utføres ikke i offentlig helsetjenester, men du må henvende deg til en privat klinikk for å få den utført. Det koster skikkelig mye å gjøre en slik operasjon. Man må også tenke på hvilke risikoer det er med operasjonen. Det går ikke alltid som planlagt.

Det er best å komme til rette med at du ikke har et stort organ. En penisforstørrelse gjør vanligvis ikke penis større under ereksjonen, men det er hovedsakelig i slapp tilstand at penis er berørt.

Alternative metoder for å få en større penis

Det er noen metoder som kan bidra til å midlertidig forstørre penis. Men det er bare en midlertidig endring. Disse metodene tar hovedsakelig sikte på å forstørre penis under ereksjon.

En penispumpe er et hjelpemiddel som får mer blod til å komme ut av penis og dermed gjøre den litt større. Penispumpen kan også brukes ved ereksjonsproblemer, da den delvis hjelper til å få en bedre ereksjon og også for å kunne opprettholde ereksjonen.

En annen metode er forskjellige kosttilskudd som også øker blodgjennomstrømningen i penis og dermed gjør den litt større under ereksjonen.

Disse to metodene er helt ufarlige og kan derfor brukes av alle. For de av dere som føler at du har en penis som er for liten under samleie, er en av disse metodene å foretrekke. Ingen risiko, og du kan føle deg litt mer maskulin med en større kropp.

I tillegg øker disse metodene din nytelse, noe som er en fin bivirkning.

Comments are closed.