Arbeid mer ergonomisk med et løftebord

Når du, som meg, jobber i industrien, vet du at det kan være både tungt og stressende for kroppen. For å redusere belastningen er det viktig å bruke ergonomiske hjelpemidler som løftebord og sakseløftebord.

Der jeg jobber, vil vi montere ekstra detaljer på virkelig tunge deler til maskiner. Deretter bruker vi et løftebord for å få delen opp i riktig arbeidshøyde. Da unngår vi unødvendige bevegelser og mange tunge løft.

Hva du bør vurdere når du kjøper et løftebord

Det første du må tenke på er å sjekke hvilken vekt løftebordet må tåle. Kjøp en som tåler mer enn det du skal bruke bordet til. Det er alltid bra å ha litt margin.

Da må du velge et bord som holder til å brukes like mye som du skal bruke det. Et løftebord som bare brukes ved noen få anledninger hver måned, trenger ikke være så solid og robust som et bord som brukes daglig.

Sørg også for at løftebordet kan få akkurat den høyden du trenger. Der er det viktig at både den høyeste og den korteste personen som bruker bordet får riktig høyde.

Kjøp alltid kvalitet

Kjøp løftebordet ditt fra en anerkjent leverandør. Et bord av dårlig kvalitet vil koste deg både penger og tid, så velg et godt robust løftebord. Mange etablerte leverandører av løftebord og sakseløftebord gir gode garantier, så skulle det skje noe med bordet, kan det løses uten å koste deg noe.

Vi bestiller selv alle løftebordene våre fra Gerdmans. De har alltid hjelpsomt personale som er serviceorientert. Produktene deres er veldig gode og veldig rimelige. De har et stort utvalg av bord og alt annet utstyr du trenger i verkstedet, industrilokalene eller på kontoret. Du kan bestille via deres hjemmeside eller ringe dem for råd om utstyr.

Comments are closed.